Interieur

Heeft u een  nieuwe woning gekocht en weet niet hoe u deze, in de door u beoogde sfeer en  uitstraling, moet inrichten? Of bent u uitgekeken op uw huidige inrichting en  bent u toe aan een restyling/metamorfose van het interieur? Dan bent u hier aan het  juiste adres.

Samen met  de opdrachtgever maak ik een plan voor dit interieur. U geeft mij de wensen en  randvoorwaarden aan en ik vertaal dit naar een ruimtelijke vorm! Of het nu  gaat om de inrichting van een woonhuis, slaapkamer of een zakelijke ruimte; ik  maak er een passende en sfeervolle ruimte van die aansluit bij uw ideeën! Dit gebeurt aan de hand van een stappenplan.

Klik hier om voorbeelden van mijn interieurontwerpen of  foto’s van eindresultaten te zien. Ook voor een  sfeervolle kinderslaapkamer  en een kleuradvies voor het gehele interieur  kunt u bij mij terecht!

Verkoop  klaarmaken van uw woning:   Voor  het verkoop klaarmaken van uw woning ben ik u graag van dienst! U krijgt tips  en trucs om uw woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers. Ik  adviseer u hoe de woning aantrekkelijker gemaakt kan worden met kleine  veranderingen zoals: indeling, schilderwerk, verlichting en de afstyling van  het geheel.