Klantbeoordelingen

Een beoordeling toevoegen?


Kitty van Schooten

Waardering: 5 uit 5.

Gisteren heeft het team van Wilco van der Wal 4 kasten bij ons geplaatst en onze tafels geschuurd en gelakt.
Wat een vakwerk. We zijn er echt superblij mee!
Vanaf de eerste afspraak was de klik aanwezig. Goed meedenken met onze wensen wat uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat!!


Antoinette & Jan

Waardering: 5 uit 5.

Na eerst een plan voor de woonkamer te hebben gemaakt, daarna ook de stap genomen om de aangrenzende keuken onder handen te nemen. Via een andere zeer tevreden klant bij Wilco uitgekomen. Na enkele overlegmomenten op een prachtig totaalplan uitgekomen, waarbij team Van der Wal de keuken een complete metamorfose heeft gegeven en ook enkele kasten in de woonkamer heeft getekend, gemaakt en geplaatst. Uiteindelijk een totaal andere begane grond gekregen, waar we veel enthousiaste reacties op hebben ontvangen. Ook het lichtplan wordt door mensen als verassend ervaren. Petje af voor Wilco en zijn no nonsens medewerkers!


Denise en Wout

Waardering: 5 uit 5.

Ons eigen ontwerp perfect uitgevoerd. Fijn meegedacht over een extra finishing touch.
Top dat we zelf een aanrechtblad konden inkopen naar onze eigen wensen. Wij zijn er blij mee.


Josje

Waardering: 5 uit 5.

Leuke no nonsens vakmensen die samen met je aan de slag gaan om je wensen uit te voeren.
Omdat alles mooier en luxueuzer lijkt als het op maat gemaakt is hebben we uiteindelijk meer laten maken dan de bedoeling was.
Al met al super blij!


Sabien

Waardering: 5 uit 5.

Na een realistisch 3D ontwerp is ons meubel snel geleverd, wij zijn heel blij met het eindresultaat!

Wilco en z’n team denken goed mee en staan voor vakmanschap!


Janneke & Peter de Boer

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn heel erg tevreden met het hele traject van ontwerp tot realisatie! Van advies tot persoonlijke benadering, we hebben dit als zeer prettig en professioneel ervaren!

We hebben een uniek wandmeubel wat ons huis echt afmaakt en waar we elke dag van genieten!


Jansen

Waardering: 5 uit 5.

Wij zijn in contact gekomen met Wilco door GewoonDoen. Een fijne plek waar je terecht kunt voor interieuradvies en accessoires. Wilco is een echte vakidioot en een geweldige vent in de omgang. Hij denkt graag met je mee en kan daarmee net die kleine twijfel tussen keuze A en B doen verdwijnen.

Na het komen inmeten was ons project snel klaar om geplaatst te worden. Dit gebeurd met daadkracht, grote nauwkeurigheid en naar zijn eigen volle tevredenheid. Geloof me, dat is precies wat je wil! Na afloop wordt de boel schoon opgeleverd. Een betere keuze hadden wij niet kunnen maken!


Laura van Mierlo

Waardering: 5 uit 5.

Onze woonkamer en keuken vormden oorspronkelijk één grote ruimte waardoor het lastig was om gezelligheid te creëren. Ook was de akoestiek slecht, zeker met 2 kleine (drukke) kinderen. Wilco is bij onze woning wezen kijken. We wonen in Dalfsen en dit ligt eigenlijk buiten zijn werkgebied, maar toch heeft hij de opdracht aangenomen (waar wij uiteraard erg blij mee waren). Hij had direct goede ideeën om het probleem in onze woonkamer aan te pakken. Een wand met ensuite deuren en een wandkast op maat waren de oplossing! Hij heeft dit uitgetekend en onder het genot van een kopje koffie in zijn werkplaats hebben we dit later besproken.

Een paar weken later is Wilco de wand met ensuite deuren komen plaatsen en twee weken later is de wandkast geplaatst. Wat een verschil! En wat een andere woning kregen we daarvan! Echt onwijs blij mee!
We zijn enorm te spreken over het meedenken, het snelle leveren en het vakkundig plaatsen van de deuren en kastenwand. Wilco en zijn collega’s zijn echte vakmannen en tonen zichtbaar dat ze plezier hebben in hun werk. Kortom: een echte aanrader!


Perry

Waardering: 5 uit 5.

Wat een fijn en mooi bedrijf. We zijn erg blij met het eindresultaat van onze kastenwand en de wijze waarop dit gerealiseerd is. Vakkundig, meedenkend, secuur en bovenal prettig contact. Wilco en zijn collega’s zijn een echte aanrader!


Mark Leusink

Waardering: 5 uit 5.

Wilco en z’n team zijn vakmensen en leveren fraai werk af. We zijn enorm blij met de suitedeuren en tussenwand/kast die hij voor ons huis gemaakt heeft!


Hermien Carbaat

Waardering: 5 uit 5.

Uitstekend werk geleverd door Wilco en zijn team.
Prachtig mooi op maat gemaakte kast voor de slaapkamer.
We zijn er erg blij mee.


Yenal

Waardering: 5 uit 5.

Wilco en zijn team hebben ons enorm positief verrast. Wilco combineert zijn vakmanschap met zijn creativiteit geweldig. Jouw wensen als klant staan centraal, maar worden door de creatieve adviezen / toevoegingen van Wilco naar een hoger niveau getild! Zijn team voert de werkzaamheden in/om je huis erg zorgvuldig en keurig uit. Wij zullen Wilco en zijn team blijven betrekken in onze volgende (verbouw)plannen!


Laurens

Waardering: 5 uit 5.

Wilco en z’n team hebben voor ons een geweldig mooie, op maat gemaakte kast, voor de werkkamer gemaakt en geïnstalleerd. Alles is super soepel en professioneel verlopen.


Wendy Bent

Waardering: 5 uit 5.

We zagen een beetje op tegen het uitzoeken van een keuken. Zoveel keuzes en lang in showrooms rondhangen. Maar bij Wilco ging dat allemaal anders. Onder het genot van een kop koffie kwam hij eerst een keer bij ons, daarna zijn we een keer in zijn werkplaats geweest en vervolgens was er een tekening. Met nog een paar aanpassingen hadden we bij een 2e tekenpoging onze keuken.
Vervolgens werden we op pad gestuurd voor het werkblad en de apparatuur. Twee adressen via Wilco en ook daar was het prettig mee schakelen. En ook fijn dat deze leveranciers rechtstreeks met Wilco de fine-tuning deden.
Alles draaide om onze wensen en het ons zo makkelijk mogelijk maken. En dat bleek ook bij het plaatsen.
Iedereen die bij ons over de vloer kwam dacht met ons mee en was hulpvaardig om telkens weer een detail of oplossing te zoeken. Met het gevolg dat we echt een droomkeuken hebben gekregen.
Daarnaast hadden we tijdens deze periode ook bedacht een slaapkamerkast en boekenkast te laten maken door Wilco. Ook dat werd goed opgepakt, snel ingepland en vooral ook snel afgewikkeld.
Afspraak is afspraak bij Wilco. Ga er maar een beetje vanuit dat als hij een moment of tijd afspreekt, dat hij er eerder is 🙂
Kortom, we hebben niets dan positiefs te melden over Wilco en zijn team.


Monique Alberts

Waardering: 5 uit 5.

5-sterren!! Jullie hebben enorm meegedacht met het ontwerp van onze keuken. Jullie zijn alle afspraken iedere keer nagekomen. In de week dat de keuken werd geplaatst werd er keurig gewerkt. Petje af voor jullie allemaal!!!!


Michel van Raan

Waardering: 5 uit 5.

Uitstekend werk geleverd zeer tevreden met het plaatsen van onze nieuwe Keuken van ontwerp tot eindresultaat.


Sandra Kiffen

Waardering: 5 uit 5.

Super! Van begin tot eind. Ik kwam onverwachts langs en meteen maakten ze tijd. Klantgericht. Na een afspraak bij je thuis waarin ze alles opmeten krijg je 3D schetsen, precies zoals het er uit komt te zien. Zelfs de kleuren op je bestaande muren staan in de schetsen, zodat je echt een realistisch beeld krijgt. Vervolgens kan je samen nog alles aanpassen, mocht je dat willen. Het eindproduct is geweldig. Heel blij mee en raad het iedereen aan.


Chris en Astrid Gehoel

Waardering: 5 uit 5.

Na een eerdere positieve ervaring met zuilen, hebben wij Wilco van der Wal gevraagd een barmeubel te maken. Communicatie verliep zeer soepel en het eindresultaat is fantastisch geworden. Mooie afwerking en helemaal conform onze wensen. Het meubel is een echte eyecatcher geworden. Top service. Zeer tevreden.


Jorn ter Braak

Waardering: 5 uit 5.

Tijdens het eerste overleg waarin wij onze plannen kenbaar maakten (een moderne jaren 30 en suite oplossing en een zwevend tv meubel) en na jouw eerste ontwerp, heb je ons goed geadviseerd en zijn we samen tot het definitieve ontwerp gekomen. De wijze waarop jullie vervolgens de montage bij ons thuis hebben verzorgd verdient echt een groot compliment: Mooi werk opgeleverd en netjes gewerkt zonder rotzooi achter te laten! Wilco, je hebt onze verwachtingen meer dan waar gemaakt!


Peter Jan en Nel Rosenboom

Waardering: 5 uit 5.

Pracht bedrijf om mee samen te werken; creatief, denkt mee in het proces, levert een mooi product en levertijden zijn gunstig. Dit alles onder bezielende leiding van Wilco.


Anne Ate Zijlstra

Waardering: 5 uit 5.

Wij hebben een inbouwkast in de woonkamer en twee inbouwkasten in de slaapkamer laten maken door Wilco. Dit zijn erg mooie kasten geworden omdat Wilco niet alleen kwalitatief mooie kasten maakt, maar ook goed luistert en met praktische ideeën komt tijdens het ontwerpen van de kasten. De communicatie is erg prettig verlopen. Een echte vakman! Wij hebben al meerdere positieve reacties gekregen op onze kasten en verwijzen mensen graag door naar Wilco.


Fam. H. Pol

Waardering: 5 uit 5.

Toevallig kwamen wij op Face Book het bedrijf van Wilco tegen. Wij zaten in de afronding van onze verbouwing en konden na lang zoeken geen passende meubels vinden. Wilco heeft met zijn team voor ons een passende oplossing gevonden. Het maken van een voor ons ingewikkelde TV meubel was voor zijn team een fluitje van een cent. Wilco is duidelijk en helder en voelt feilloos aan wat de wensen van de klant zijn. Wij zijn dan ook enorm blij met onze TV meubel, Eettafel en Salontafel die Wilco met zijn team voor ons ontworpen en gemaakt hebben. Wij zullen ook zeker Wilco aan een ander aanbevelen. Snel vakkundig en zeer professioneel!


Hukema

Waardering: 5 uit 5.

Erg blij met het eindresultaat van diverse meubels bij ons thuis. Van zitbank in de keuken, naar een speelmeubel voor de kinderen. Twee mooie kledingkasten en een bureau. Alles op maat, waarbij je de ruimte optimaal benut, zeer goede kwaliteit en een mooie eigen gekozen look! Wilco denkt goed mee naar een oplossing op maat en stuurde ons een duidelijke presentatie van het geheel. Levering vd materialen incl realisatie was altijd op korte termijn en op de dag zelf komen ook zijn collega vakmannen mee. Samen zorgen ze voor een vakkundig eindresultaat! Wij zijn fan.


D. Jansen

Waardering: 5 uit 5.

Naast de renovatie van onze keuken hebben Wilco en zijn team bij ons een fantastisch wandmeubel gerealiseerd. Met een duidelijke visie op de vormgeving en details is Wilco een prima sparringpartner om van idee naar ontwerp te komen. Zijn lokale bekendheid en oog voor belang van de klant (bij ons een gefaseerde uitvoering) is een absolute pré. En wanneer je vakmensen combineert met een hoge kwaliteit van de materialen en de afwerking kom je uit op een fantastisch resultaat. Een echte aanrader dus!


Marsha

Waardering: 5 uit 5.

Wat een ontzettend fijn en mooi bedrijf. Wilco denkt goed mee, erg snelle levering en prima service. Ik kan het iedereen aanraden hier je kasten te laten maken.


Dennis en Petra Elders

Waardering: 5 uit 5.

We zijn zeer prettig en enthousiast geholpen in de showroom. We hebben twee maal een tv meubel laten maken en een meubelblok. Een aanrader en komen hier vast terug voor een nieuw plan!


P.Diepeveen

Waardering: 5 uit 5.

Wij hebben in september 2021 een wand/tv-meubel en Eettafel laten maken. 100% tevreden over het prachtige resultaat. Eerst een hele prettige kennismaking ‘op de zaak’. Wilco is heel open en toegankelijk en daarnaast natuurlijk een vakman, met fijn personeel. Leuk om eerst ook rondgeleid te worden. Onze eigen tekening was veel te priegelig. Wilco heeft er een veel rustiger en evenwichtiger geheel van gemaakt. Goed en mooi materiaal gebruikt en vakkundig in minder dan een dag in elkaar gezet. Mensen die onze kamer zou zien zijn onverdeeld enthousiast over ons mooie wandmeubel en eetkamertafel. Heel leuk ook dat dit een uniek exemplaar is. Als je de foto’s erbij wilt bekijken, ga dan op deze website naar Wandmeubels en zoek ergens in het midden naar het wit-met-eikenhouten wandmeubel (met een koperen pot in een van de nissen). U begrijpt wel dat wij Wilco’s prachtige werk van harte willen aanbevelen.


Peter

Waardering: 5 uit 5.

Last minute een beroep gedaan op Wilco (timmmerman zegde af en schilder zou komen) en Wilco stond meteen klaar.
Daarna nog een bureau-blad en kasten laten maken en alles ziet er perfect uit. Kleurstelling pas precies bij PVC vloer.


Martijn van Maaren

Waardering: 5 uit 5.

Bij het allereerste contact met dit bedrijf heb ik de bedrijfshal uitgewerkt voor Wilco. De klik was er direct omdat hij net zo enthousiast en perfectionistisch is. Destijds al tegen elkaar gezegd dat als mijn keuken gerealiseerd zou gaan worden ik dat graag wilde doen met Wilco. Vorig jaar is de droom werkelijkheid geworden en nog steeds super blij met het resultaat


Ruben

Waardering: 5 uit 5.

Hi Wilco!
Overzichtelijke site en daardoor prettig te lezen / bekijken. Bijna net zo mooi als de producten die je maakt ;).

Dank nogmaals daarvoor en ik heb je telefoonnummer al aan de buren doorgegeven, zij willen ook graag eens met je babbelen. Deze website zal hen helpen bij het orienteren wat zij willen.

Groeten
Ruben


Jurgen

Waardering: 5 uit 5.

Kan er gewoon kort over zijn: vakwerk! Wilco heeft ons geholpen met een tweetal wandplanken met verlichting. Erg prettig contact en meedenken in alle mogelijkheden die er zijn. Kan Wilco iedereen aanbevelen.


Roelf Jager

Waardering: 5 uit 5.

Snelle, vriendelijke en vakkundige service. Helemaal volgens onze wens gemaakt, klasse


Vloervoordeel

Waardering: 5 uit 5.

Een jaar geleden-Nog elke dag fijn werken aan de nieuwe werkplekken en balie. Zeer strak en modern uiterlijk en bovendien zeer functioneel. Het idee had ik in mijn hoofd maar dankzij de mooie 3d beelden van Wilco zag ik gelijk hoe het eruit zou komen te zien! Precies geworden zoals ik vooraf had gedacht! Wilco van der Wal Interieur raad ik zeker aan!


Rebecca Schotel

Waardering: 5 uit 5.

Hier ons tv meubel gekocht en wat een geweldig goede service !

Via de chat onze afmetingen doorgegeven en een passend advies gekregen.

Uiteindelijk super blij met het resultaat!

Dankjewel


Ger en Monique Wieleman     

Waardering: 5 uit 5.

Beste Wilco van der Wal,

De u-tafel is vandaag binnen gekomen.

Hartelijk dank. Wij zijn zeer tevreden echt vakwerk.

Wanneer wij alle accessoires binnen hebben voor op de tafel zullen wij u een foto toesturen zoals beloofd.

Met vriendelijke groet, Ger en Monique Wieleman


Martin Nipius     

Waardering: 5 uit 5.

Beste Wilco,

Dank voor het leveren van de side-table. De tafel is geheel naar wens gemaakt.

Prima kwaliteit, leversnelheid en prijs. Ik kom vast terug voor een volgend meubel en zal jullie adviseren in mijn omgeving.

Vriendelijke groet, Martin Nipius


PERFORMANCE IN LIGHTING NL B.V.          

Waardering: 5 uit 5.

Beste Wilco,

We hebben de presentatiewanden vanochtend ontvangen. Ziet er goed uit, dank daarvoor.

Geniet van je vakantie.

Met vriendelijke groet,

PERFORMANCE IN LIGHTING NL B.V.


Robert Joustra           

Waardering: 5 uit 5.

Voor de praktijkruimte van durfteverbinden.nl waren wij op zoek naar een zuil en een op maat gemaakt tafeltje in dezelfde stijl. Via google kwamen we terecht op de site van Wilco. Een bestelling geplaatst en…..

Wat een vakman is Wilco! Vol passie maakt hij de mooiste dingen, levert topkwaliteit en dit alles voor een eerlijke prijs. Als er nu iemand in ons netwerk op zoek is naar bijvoorbeeld een zuil of iets anders waarvan wij denken dat Wilco dit kan maken dan adviseren wij diegene niet verder te zoeken maar een ritje naar Bathmen te maken en zaken te doen met Wilco.

Robert Joustra & Rianne Kuik